Home » VIBE kopen met Bancontact

VIBE kopen met Bancontact

VIBE kopen met Bancontact

Waar kun je VIBE kopen met Bancontact?

Hoe en waar VIBE kopen met Bancontact: Je kunt eenvoudig en snel je euros inwisselen voor VIBE (VIBE). Bij de onderstaande cryptocurrency brokers is het mogelijk om VIBE aan te schaffen met Bancontact als betaalmethode.

Aanbieder Omschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitcoin Meester
Direct VIBE kopen met Bancontact
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde VIBE wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met Bancontact. De VIBE prijs varieert op ieder moment van de dag, dus vergelijk goed waar je goedkoop VIBE kunt kopen. Litebit biedt naast VIBE tientallen andere cryptomunten die te koop zijn met Bancontact, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct met VIBE kopen met Bancontact kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse VIBE broker biedt meer dan 10 cryptomunten aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals bancontact in VIBE en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om VIBE te kopen via Bancontact. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Bezoek Bitrush
Amsterdamse broker die al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrency aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en betalen kan makkelijk via Bancontact. Je kunt dus snel VIBE kopen met Bancontact.

Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen en je kunt ze allemaal kopen met Bancontact.