Home » Ardor kopen met CreditCard – ARDR kopen met Visa of Mastercard

Ardor kopen met CreditCard – ARDR kopen met Visa of Mastercard

Ardor kopen met CreditCard - ARDR kopen met Visa of Mastercard

Waar kun je Ardor kopen met CreditCard (Visa of Mastercard)?

Wil je Ardor kopen met creditcard en betalen met Mastercard of VISA? We hebben hier een handig overzicht voor je met cryptocurrency brokers waar je Ardor kunt kopen met een creditcard.

Ardor kopen met Creditcard via BTC Direct bij Bitcoin Meester

Het is mogelijk om indirect Ardor te kopen met een creditcard bij Bitcoin Meester. Volg de stappen hieronder en binnen een paar minuten ben je in het bezit van Ardor. Voordat we beginnen: maak een account aan bij BTC Direct en Bitcoin Meester.
  1. Login bij Bitcoin Meester en klik op Mijn Account en dan op PORTEFEUILLE.
  2. Onder de knop "Omwisselen" klik je op het vinkje bij "Verberg alle coins die ik niet bezit". (Als er geen vinkje staat dan zie je de hele lijst al.)
  3. Je ziet nu een lijst met alle cryptomunten die je daar kunt kopen.
  4. Zoek Bitcoin en klik rechts op storten.
  5. Kopieer je Bitcoin wallet adres.
  6. Ga nu weer naar BTC Direct en klik daar boven op Kopen/Verkopen.
  7. Koop daar Bitcoins, vul het formulier in en bij Bitcoinadres plak je jouw Bitcoin wallet adres uit je Bitcoin Meester account.
  8. Rond de bestelling af. De Bitcoins worden nu naar je Bitcoin wallet gestuurd bij Bitcoin Meester. Het kan even duren voordat je Bitcoins in je account zichtbaar zijn.
  9. Zodra je Bitcoins er zijn kun je ze in je Bitcoin Meester account omwisselen voor Ardor.
Let op: Is je creditcard nog niet bekend bij BTC Direct? Voeg deze dan eerst toe aan je account via een videogesprek. Dat kan op werkdagen tussen 09:00 en 22:00, en in het weekend tussen 12:00 en 17:00. Klik op de blauwe knop om direct een videocall te starten.